Course description

Η εύρεση έρευνας σχετικά με την αξία της συμμετοχής των μαθητών δεν διαρκεί πολύ. Με απλά λόγια, το επίπεδο εμπλοκής ενός μαθητή καθορίζει εάν θα επιτύχει ή θα αποτύχει στην εκπαίδευσή του. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι μαθητές που είναι πιο αφοσιωμένοι αποδίδουν καλύτερα, είναι πιο πιθανό να επιτύχουν τους στόχους τους και να διασκεδάσουν κάνοντάς το. Προκειμένου να αυξηθεί η συμμετοχή των μαθητών, η επικοινωνία και η ενδυνάμωση που βασίζεται στην τεχνολογία είναι απαραίτητες.

Οι φοιτητικές υποθέσεις λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη συμμετοχή των φοιτητών, αλλά συχνά υποφέρουν από έλλειψη ενσωμάτωσης της πληροφορικής στα σχέδιά τους. Πρέπει να γίνουν δύο συνδέσεις. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τους μαθητές είναι μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι φοιτητικές υποθέσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα. Ούτε η πληροφορική μπορεί. Για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει τόσο το ίδρυμα όσο και ο φοιτητής, οι δύο πρέπει να επικοινωνούν και να συνεργάζονται. Η θεσμική επιτυχία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των φοιτητών.

Μπορεί να μην είχε νόημα πριν από δεκαετίες να συνδέσουμε την τεχνολογία με την εμπλοκή των μαθητών, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικά από τότε. Αυτοί οι μαθητές δεν είναι σε θέση να οραματιστούν έναν κόσμο χωρίς τεχνολογία. Όπου κι αν πάνε, έχουν μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα. Μπορούν να εκτελέσουν εργασίες, να βρουν πληροφορίες και να βρουν αυτό που χρειάζονται άμεσα και από την παλάμη των χεριών τους. Για να πληρώσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, δεν στέκονται στην ουρά. Για να καταθέσουν μια επιταγή, δεν επισκέπτονται τράπεζα. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς σπάνια ανοίγει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επομένως, τα ιδρύματα πρέπει να συναντούν τους φοιτητές εκεί όπου βρίσκονται, εάν θέλουν να συμμετέχουν και να επικοινωνούν αποτελεσματικά μαζί τους. Και δεν πρέπει να βρίσκεται στο λόμπι του γραφείου ενός διευθυντή. Πρέπει να είναι προσβάσιμο στους μαθητές μέσω των ίδιων συσκευών και μεθόδων διανομής που χρησιμοποιούν για άλλες πτυχές της ζωής τους.

Πώς μπορούν τότε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να εγγυηθούν τη συμμετοχή, την αποφοίτηση και τη διατήρηση των φοιτητών; Πώς μπορούν να αυξήσουν τις εγγραφές, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι μαθητές έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες;

Θα μπορούσαν να ρωτήσουν για τις απαιτήσεις των μαθητών και να τους δώσουν προσοχή. Θα μπορούσαν να τους δώσουν πρόσβαση στην πιο πρόσφατη τεχνολογία, την οποία οι μαθητές θέλουν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν και την οποία θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν στον σύγχρονο κόσμο. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μια κινητή συσκευή για να ολοκληρώσουν εργασίες, να παρακολουθούν την πρόοδο, να πληρώνουν τέλη, να ελέγχουν τις καταστάσεις, να επικοινωνούν με το προσωπικό και να βρίσκουν αυτό που χρειάζονται από τη στιγμή που υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την αποφοίτηση και την κατάσταση των αποφοίτων. Γιατί? Επειδή έτσι λειτουργούν τα πράγματα στον κόσμο τους.

Προς τους καθηγητές

Ευτυχώς, η τεχνολογία πρέπει να αναγνωριστεί για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της ομαδικής εργασίας στα ιδρύματά μας. Δεδομένου ότι δεν περιοριζόμαστε πλέον στους τέσσερις τοίχους της τάξης, δεν περιοριζόμαστε πλέον από τον φυσικό χώρο για μάθηση.

Οι καθηγητές σήμερα έχουν επομένως μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων επικοινωνίας για να επιλέξουν ως αποτέλεσμα των αλλαγών στις μεθόδους επικοινωνίας που επέφεραν οι τεχνολογικές βελτιώσεις.

Σε αυτό το εγχειρίδιο, περιγράφουμε μια λίστα με τα καλύτερα εργαλεία επικοινωνίας για καθηγητές.

Για να σας διευκολύνουμε, θα τα χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες:

·      Εργαλεία επικοινωνίας για τη συνεργασία καθηγητών

Εργαλεία επικοινωνίας για καθηγητές και φοιτητές

What will i learn?

  • Γνώση: ●χρησιμοποιούν τα εργαλεία για να επικοινωνούν με άλλους καθηγητές ●Αναγνώριση των χαρακτηριστικών, των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των εργαλείων
  • Τεχνικές δεξιότητες: ●χρησιμοποιούν το λογισμικό και τα επιλεγμένα εργαλεία
  • Κοινωνικές δεξιότητες: ●χρησιμοποιούν εργαλεία επικοινωνίας για αξιολόγηση από συνάδελφους, για την υποστήριξη συναδέλφων και για την προώθηση της εκπαίδευσης

Requirements

  • ●Φορητός υπολογιστής με πρόσβαση στο Internet / λογαριασμούς σε διαφορετικούς ιστότοπους και κανάλια κοινωνικών μέσων.
  • ●Απαιτούνται δεξιότητες ΤΠΕ, όπως χρήση PowerPoint, μηχανές περιήγησης στο Internet, εγγραφή βίντεο, οπτικοακουστικά μέσα κ.λπ.

Hara Pylarinou

Free

Lectures

4

Quizzes

1

Skill level

Beginner

Expiry period

Lifetime

Certificate

Yes

Related courses