Course description

Αυτό το εκπαιδευτικό υλικό επικεντρώνεται στη γενική εισαγωγή της έννοιας της διαδικασίας της ηλεκτρονικής μάθησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Η υιοθέτηση της ηλεκτρονικής μάθησης έχει καταστεί απαίτηση στα πανεπιστήμια, καθώς βελτιώνει το περιβάλλον διδασκαλίας και μάθησης. Η ηλεκτρονική μάθηση ενσωματώνει πολυάριθμα εργαλεία που παρέχουν στα ακαδημαϊκά ιδρύματα αποδοτικούς και αποτελεσματικούς τρόπους αποθήκευσης, διαχείρισης, διαμοιρασμού των ακαδημαϊκών πόρων και της γνώσης τους και συμπληρώνουν τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας τους.


Για να διευκολυνθεί μια αποτελεσματική διαδικασία ηλεκτρονικής μάθησης, η έννοια θα εξηγηθεί αρχικά στο πλαίσιο αυτής της ενότητας με αναφορές στις τρέχουσες πρακτικές, τα εργαλεία, τις περιπτώσεις, τα εμπόδια και τις ευκαιρίες. Το περιεχόμενο της ενότητας θα αποτελείται από τις κύριες ενότητες - μαθήματα όπου η κάθε μία θα περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων και αξιολογήσεις. Οι εξωτερικοί πόροι και το υλικό θα περιλαμβάνουν επίσης βίντεο και γραφικά.

What will i learn?

  • - Απόκτηση γνώσεων σχετικά με - εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης - ηλεκτρονική μάθηση στην ακαδημία - πρακτικές ηλεκτρονικής μάθησης
  • - Απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων σε: - δημιουργία μαθημάτων ηλεκτρονικής μάθησης - ανάπτυξη περιεχομένου
  • - Αποκτήστε κοινωνικές δεξιότητες στο: - να σκέφτεστε, να μαθαίνετε και να εκπαιδεύεστε πέρα από τα παραδοσιακά μέσα

Requirements

  • Απαιτούμενες δεξιότητες ΤΠΕ, όπως χρήση επεξεργασίας κειμένου, περιήγηση στο Διαδίκτυο, οπτικά μέσα.
  • Υπολογιστής ή smartphone με πρόσβαση στο Διαδίκτυο,
  • Αγγλική γλώσσα

Frequently asked question

30'

Hara Pylarinou

Free

Lectures

10

Skill level

Beginner

Expiry period

Lifetime

Certificate

Yes

Related courses